1. Hoeveel kost mij een set banden?
  • Om de prijs zo scherp mogelijk te maken, kijken wij per dag naar de gemiddelde marktprijs van de banden. Wij hebben geen vast prijslijst voor de banden.

 

 1. Wat is de beste band voor mijn voertuig?
  • Elke merk band heeft haar eigen wegeigenschappen, deze banden zijn getest op bepaalde voertuigen, in bepaalde maatvoeringen. Bijvoorbeeld hetzelfde merk en type band dat perfect scoort op een zware Mercedes S-klasse, zal niet gelijkwaardig scoren op een Smart. Per voertuig en per band moet worden afgewogen wat de meest geschikte band voor uw voertuig is.

 

 1. Waarom heeft JJbandenservice de banden niet op voorraad?
  • Een nieuwe band is niet alleen nieuw als er nooit mee gereden is. Het rubber van een band is maximaal 8 tot 10 jaar goed. Wij willen niet dat banden onnodig wachten op een koper en in die tussentijd ouder en droger worden. De banden die wij leveren zijn niet alleen nieuw, maar ook vers uit de fabriek zodat u maximaal van de banden kunt genieten.

 

 1. Waarom werkt JJbandenservice via vooruitbetaling?
  • Wij werken via deze manier omdat wij een kleine onderneming, met de ZZP-titel zijn. Ook omdat wij er zeker van willen zijn dat we de banden na de bestelling ook meteen kunnen leveren aan de klant. In tegenstelling tot een gemiddelde webshop heeft u met ons persoonlijk, email of telefonisch contact. Haast elke webshop werkt immers ook via vooruitbetaling, en dat zonder menselijk contact.

 

 1. Hoelang duurt de bandenwissel?
  • JJbandenservice werkt zeer nauwkeurig en precies. Veiligheid vinden wij het aller belangrijkste! Het kan zijn dat we (veel) langer bezig zijn dan de gemiddelde. Wij werken niet met tijdsdruk en een ‘’hophop’’ mentaliteit. Ga er altijd vanuit dat we gemiddeld 2 uur bezig zijn. Wij nemen namelijk alle tijd voor u.

 

 1. Kan ik helpen, of zelf mijn wielen/banden de-monteren met gereedschap van JJbandenservice?
  • Nee,  banden(de)montage is deskundig werk, dit nemen wij zeer serieus en zien wij als een grote verantwoordelijkheid. Wel kunt u losse wielen aanleveren. De banden montage is dan voordeliger.

 

 1. Kan ik een BTW factuur ontvangen?
  • Ja, dit is geen probleem. Vraag hier even om, dan ontvangt u de factuur per email.